Joris Lutz Joris Lutz
Bakker Lutz

Biografie

 

Joris is  bekend van talloze theatershows zoals o.a. Oebele met VOF de Kunst , BakkerLutz en tv-programma’s waarvan ‘Ha die Pa’ de bekendste is.

Vaak springen dingen als Dancing with the stars en recentelijk een Amstelcommercial het meest in het oog maar het echte werk speelt zich vaak buiten de directe zichtlijnen af hoewel de rol in Flikken Maastricht in mei een hele leuke ervaring was.

In Rotterdam heeft Joris al 9 jaar een maandelijks eigen kindertheaterprogramma  in theater Walhalla.Nu is dat al het 3e talkshow TussenKunst & Kids

In Walhalla en in het land gaat nu ook het 4e seizoen van start van het succesvolle gitarenprogramma The Six String Sessions. Check You Tube..

Joris is meermaals op theatertoernee geweest met de haagse popiconen Gruppo Sportivo als bassist/gitarist en  de dames van Bombita’s XL

Joris heeft samen met de collega’s van Fredpark een aantal succesvolle muzikale kinderboeken gemaakt over het hondje Fred. Fred in de Haven is net in een compleet vernieuwde versie uitgekomen.

Joris heeft een rijke staat van dienst met betrekking tot het inspreken van tekenfilms en spots zoals o.a. Beemovie en Sjakie en de Chocoladefabriek, Eneco, ANWB en Cannock Chase, Mercedes e.v.a

Als maker van sketches, liedjes en programma’s op maat heeft Joris veel ervaring, o.a voor bedrijven als: Vitol, Maritiemmuseum Rotterdam, Hospitality Interim, Reinier de Graafziekenhuis, Woonstad Rotterdam, Havenbedrijf rotterdam,Jenevergenootschap, CentreParcs, TV Rijnmond, Plaswijkpark, Sophia kinderziekenhuis en Sinfonia Rotterdam.

Als presentator werkte Joris Lutz de afgelopen jaren voor o.a. Rotterdams Philharmonisch Orkest, Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR), Rabobank, KoersBouw, Vestia, Optima Farma, Maasstad Ziekenhuis, De Efteling, Cameretten, Mammoet, Waterschap Hollandse Delta, Gemeente Rotterdam, Luxor Events, Havenbedrijf Rotterdam en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Logo Rotterdam